Du er her

Nye åbningstider, kurser og vigtige datoer

Sommeren er stadig over os med dejlige temperaturer, og vi håber I har nydt det i fulde drag.

Her har vi travlt og har også haft mange turister fra både ind- og udland, så det er skønt at der er gang i butikken. Webshoppen bliver også flittigt brugt, og vi lægger hele tiden nye varer ind.

Efteråret byder på lidt gode ændringer her hos os:

Tina Kronborg som har undervist hos os i nogle år - og indimellem har hjulpet til i butikken - vil fremover have mange flere timer, både i kursuslokalet og i butikken, og det glæder vi os meget til.

Fra September vil vi også have åbent om onsdagen hvilket har været et stort ønske hos mange af vores kunder. Bl.a. pga. Torvedagen på Køge Torv som er meget hyggelig at kombinere et besøg i Køge med.
Dog er her lukket 1. september, da vi er et par stykker som sidste år rundede et skarpt hjørne og har ”en tur ud i det blå” til gode fra nuværende og tidligere kollegaer.
Så første åbningsdag om onsdagen er 8.september.

Samtidig har vi besluttet at butikken er åben første og anden lørdag i måneden. Vi kan se at det absolut er på disse lørdage vi har travlt, så det giver god mening at flytte lidt åbningstimer til onsdagene fra de øvrige lørdage.

Vores åbningstider fra 1.9.2021 er følgende:

Mandag til fredag kl. 10.00-17.00 (dog lukket onsdag den 1.9)
Første og anden lørdag i måneden kl. 10.00-13.00

Med disse ændringer er der mulighed for at holde flere kurser, da vi nu også kan disponere over onsdagene og vi har bl.a lavet nogle heldagshold med Tina samt Jane Austen kursus med Jette Schiøth.
Kursusplanen er hele tiden ajourført, så I kan se alle de ledige pladser og nye kurser.

Vores 17 års fødselsdag nærmer sig også med hastige skridt, så husk at sætte kryds i kalenderen
Torsdag den 2. til Lørdag den 4. september hvor vi har en masse gode tilbud – og nu altså 17% på alle ikke nedsatte varer  – uha det bliver dyrt.

Husk også Quiltrally lørdag den 25.september – hvor vi selvfølgelig har åbent i butikken