Du er her

Handelsbetingelser

Der tages forbehold for tastefejl og vi gør opmærksom på at der kan være afvigende farve nuancer på billederne.

Handels- og leveringsbetingelser

Ved køb for over 1000 kr. sendes varerne portofrit.

Ved køb for under 1000 kr. beregnes der et forsendelses og ekspeditions-gebyr på 50 kr. 

Betaling:
 

Der kan i webshoppen betales med:

         

Ved Kort-betaling trækkes beløbet først, når varen afsendes.

Når bestillingen er gennemført modtager du en e-mail ordrebekræftelse.

Alle informationer i forbindelse med betaling sendes krybteret. Og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

Levering og leveringsomkostninger
Med mindre andet er oplyst, bliver varer normalvis sendt inden for 3 arbejdsdage efter betaling er registreret.
Pakker sendes primært med GLS og leveres i løbet af 2-3 dage til nærmeste pakke-shop. Giv gerne besked hvis forsendelse skal ske via Postnord, som dog ofte har længere leveringstid.
Mindre forsendelser sendes med Post Danmark og porto ændres til kr. 30,-
Vi sender en e-mail når varen sendes. 

Hvis vi ikke kan overholde at ekspedere din bestilling indenfor de 3 arbejdsdage modtager du besked om dette pr. e-mail. Levering foregår kun i Danmark.

Fortrydelse & reklamation

Du har 14 dages fortrydelsesret, og hvis du fortryder et køb returnerer du blot varen til os i original emballage, ubrugt og ubeskadiget. Herefter refunderer vi din betaling for varen excl porto kr. 50,- . Refundering af betalingen sker normalt indenfor 3 dage efter vi har modtaget varen som beskrevet ovenfor. Betalingen sker til det kort du har betalt med eller til en af dig oplyst bank konto. 

Ved returnering indenfor fortrydelsesretten betaler du selv forsendelsesomkostninger.

Hvis ikke andet er oplyst har du 2 års reklamationsret på varer købt hos os. Ved reklamation indenfor reklamations perioden eller i tilfælde af at en vare undtagelsesvis er defekt eller mangelfuld ved modtagelse bedes du straks kontakte os pr. mail eller telefon. Ved fremsendelse af varen med reklamation /defekt/mangel skal du vedlægge kopi af faktura samt kort beskrivelse af fejl/mangel.

Når vi har modtaget varen vil vi indenfor 3-5 arbejdsdage give besked pr- e-mail om hvorvidt varen bliver erstattet med ny vare eller om den kan repareres.

Personlige oplysninger
Personlige oplysninger i forbindelse med købet videregives på ingen måde til tredjepart. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere.
I forbindelse med den elektroniske betaling lagres ingen konto eller kreditkort oplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via Nets (PBS) betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra Nets (PBS). 

Øvrige oplysninger som navn, adresse, telefon nr. og e-mail er nødvendige for at sende varen og kommunikere elektronisk med dig. Disse oplysninger gemmes som minimum i garantiperioden. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

Sikkerhed ved online betaling
Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan man takket være dansk lovgivning vide sig sikker når man betaler via internettet. Der ligger nemlig et regelsæt til grund for elektronisk betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling som er trukket fra din konto og du ikke kender til denne betaling er det kortudstederens (pengeinstitut finansseringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.

Du kan læse mere om, betaling og sikkerhed på følgende sider:

PBS: www.betaling.dk
Forbrugerrådet: www.fbr.dk
Forbrugerrådet: www.forbrugersikkerhed.dk
Forbrugerstyrelsen: www.fs.dk
Forbrugerstyrelsens karakterbog: www.net-tjek.dk
Forbrugerinformation: www.fi.dk